Consumenten

Alleen maar voordelen voor de consument

Welkom gebruikers,

BK.be bied je de mogelijkheid om samen een betrouwbare score te geven aan webwinkels. BK.be zou voor elke internet consument de start moeten zijn om te beslissen bij welke online winkel je uw aankopen gaat doen. Per categorie kan je steeds naar de internetwinkel zoeken die goed scoort op de criteria die jij belangrijk vind. Je kan de ervaringen van ander gebruikers lezen en zo een beeld vormen van de besproken webwinkels.

We moedigen dan ook graag aan om na uw aankoop bij een van deze winkels zelf je ervaringen te delen. Dit gaat snel en gemakkelijk door in te loggen via je Facebook account. Je kan dan een score geven op de 5 criteria en je score staven met wat argumenten.

Er zullen snel wedstrijden volgen waar dat consumenten die een score achterlaten een kortingsbon voor je favoriete webwinkel kunnen winnen.

Zelf een webwinkel aanraden?

Bk.be is een jonge onderneming en heeft jouw hulp nodig een betrouwbaar platform te worden. We luisteren dan ook graag naar jouw feedback. Met ons inschrijf formulier kan je snel een webwinkel doorgeven waar jij graag een feedback over wilt geven. Wij zullen de eigenaar dan proberen te contacteren en vragen of hij wil deelnemen aan ons concept. Als de webwinkel wordt toegevoegd krijg je een mailtje zodat je uw score kan doorgeven.

Aarzel dus niet om dit formulier in te vullen.