FAQ

Wat zijn de voordelen als eigenaar om je webwinkel toe te voegen?

Je webwinkel toevoegen heeft tal van voordelen deze vraag is verder uitgewerkt op onze “info webmasters” pagina.

Hoeveel kost het om mijn webwinkel te registreren?

De jaarlijkse kostprijs voor de online diensten van BK.be bedraagt €80,- per site. Voor webmasters met meerdere webwinkels geld een voordeel tarief van €60,- vanaf de 2de site. Webmasters met meer dan 10 webwinkels mogen contact opnemen voor een offerte op maat.

Waarom is deze dienst betalend?

Deze dienst is betalend omdat de ontwikkeling en de blijvende verbeteringen, door onze programmeurs, ook een prijs heeft. We staan steeds op voor positieve feedback en  blijven ontwikkelen om dit platform af te stemmen op de wensen van consument en webmasters. De bijdrage van €60 per jaar lijkt ons een eerlijke vergoeding die je op ander plaatsen ook snel betaald voor promotie. Dit bedrag kan zo mee in het reclamebudget van de ondernemende webmaster.

Ik heb een Nederlandse webwinkel is BK.be  wel geschikt voor mij?

BK.be neem webwinkels uit alle landen op in zijn listing. Voor niet Belgische webwinkels is het net extra interessant in onze database te zitten. De button met de Belgische vlag zal uw Belgische consumenten duidelijk maken dat je een betrouwbare buitenlandse webwinkel hebt voor Belgische aankopen. Bovendien staat je website mee tussen de listings per categorie en lok je extra Belgische klanten.

Hoe kan ik mijn score verbeteren en mensen overtuigen om een score te geven?

Je kan in je bestel procedure of opvolg procedure steeds de link naar je persoonlijke pagina opnemen en vragen aan je klant een positieve feedback te geven. Eventueel kan je de mensen die feedback geven belonen met een kleine attentie of korting.

Wat als er onterechte of ongepaste feedback over mijn site wordt geschreven?

We hebben enkele manieren om de feedback op een beschaafd niveau te houden. Ten eerste is een aanmelding met een Facebook account verplicht. De eerste feedback van een nieuwe aangemelde wordt gecontroleerd door een van onze moderators. Nadien worden we niet meer op de hoogte gebracht bij feedback van een goedgekeurd persoon.

De webmaster van de webwinkel wordt steeds op de hoogte gehouden bij elke feedback die op zijn webwinkel wordt gegeven. Je hebt dan de mogelijkheid hier op te reageren. Bij jouw reactie staats steeds duidelijk dat je de eigenaar bent van de webwinkel.

In het geval dat je de feedback onterecht of  ongepast vind kan je dit aan ons melden. We bekijken dan samen hoe we dit gaan oplossen. Het is niet de bedoeling dat iedere negatief punt wordt gemeld. Je kan steeds argumenteren en de feedback in perspectief zetten. Geen enkele onderneming werkt perfect. Kleine minpunten kaderen en in perspectief zetten zorgt er net voor dat je betrouwbaar overkomt. Dit geeft net de consument het vertrouwen dat eventuele problemen correct worden afgehandeld.