Info Webmasters

BK.be toont je klanten dat jouw webwinkel de juiste keuze is.

In tijden dat er dagelijks nieuwe webwinkels verschijnen is het nog belangrijker als voordien dat je uw potentiële klanten overtuigd van uw kwaliteit.  Bk.be biedt een Belgisch kwaliteitslabel aan waarbij je toont dat jouw webwinkel mag en kan beoordeeld worden.  De herkenbare button op je site verwijst naar je persoonlijke pagina waar klanten hun mening kunnen achterlaten. Je zal op de hoogte gebracht worden van wanneer je site beoordeeld is en krijgt als webmaster de mogelijkheid om op jouw reacties te reageren.

Ongepaste reacties kunnen gemodereerd worden door ons. Dit in combinatie met verplichte aanmelding via Facebook zorgt ervoor dat je een betrouwbaar platform van reacties krijgt.

Voordelen voor webwinkel eigenaars:

  • Duidelijke herkenbare button op je website die snel in bekendheid zal toenemen en geassocieerd wordt met betrouwbaarheid.
  • Een persoonlijke pagina waar mensen uw webwinkel kunnen beoordelen. Je krijgt de kans om reacties te bedanken of nuanceren.
  • Een inkomende link van een goed gerankte website en koploper in de Belgische keurmerk markt
  • Een ranking in de categorieën waarin je thuishoort. Die stijgt naarmate uw beoordelingen beter zijn.
  • Nieuwe klanten aantrekken die via BK.be hun webwinkel kiezen.

Aarzel niet om nu gratis aan te melden en krijg je eerste jaar volledig gratis.  Eens de gratis aanmeldperiode verstreken is zal het lidmaatschap €80,- per jaar bedragen. Wil je meerdere webwinkels aanmelden profiteer je vanaf de 2de website aan een voordeeltarief van €60,- per jaar.